Vandring med Claes Grundsten i Dalafjällen

Besök i Fulufjällets och Töfsingdalens nationalparker

Lättsam vandring över böljande fjällvidder och genom äkta urskogar. Vi ska besöka två riktigt sevärda nationalparker – Fulufjället och Töfsingdalen. Resan är en vandringsresa i underbar fjällnatur, men den som vill lära sig mer om naturfoto får här sin chans. Även den som bara fotograferar med mobilen. Paddling, rodd och fiske i fjällsjön Hävlingen är andra möjligheter. Färdledare är fjällfantasten Claes Grundsten, en av Sveriges mest kända naturfotografer och författare till många böcker, bland annat praktverket ”Sveriges nationalparker”.

Fulufjällets nationalpark är ett nästintill orört naturområde med Njupeskärs vattenfall, ett av de högsta i Sverige med sina 93 meter. Töfsingdalen är en av Sveriges mest hemlighetsfulla och minst besökta nationalparker. Detta är ett äkta vildmarksrike med orörd gammelskog, kraftiga tallar och torrakor. Naturen utstrålar enastående urtidskänsla!

Datum: 21-25 augusti 2019

Pris från: 9900 kr

Läs mer på DN Erbjudanden.

• ekoturism logo