
Stormköket är 2020 års julklap
p!
Lär dig laga en trerättersmiddag på stormkök!
Köp ett presentkort!
Aldrig förut har man kunnat hitta så många människor ute i vår underbara natur. Bland det viktigaste för en lyckad naturexkursion är god mat. Naturligtvis går det bra med matsäck, men höjdpunkten är ofta själva matlagningen. Inte minst för familjer kan det vara förutsättningen för att barnen ska må bäst! På den här kursen går vi igenom vad man ska ta med sig, vad man kan laga och vad man i övrigt ska tänka på. Med från kursen får du med dig några enkla recept för stormköket.
Kursledare är Magnus Lönn, friluftskock och erfaren färdledare som ansvarat för mathållningen för ett stort antal resor och grupper både när och fjärran. Han är också flerbarnspappa som vet vad barnen tycker om.
Stormköken: Vi använder de klassiska Trangiaköken, både med sprit och gas så att du kan jämföra. Har du eget stormkök är du naturligtvis välkommen att ta med det.
Tid: Kurserna genomförs under 4 timmar företrädesvis under helger i april. Antingen lagar vi lunch eller middag. Du hittar datum och tider när du bokar. Fler datum under våren kan tillkomma senare.
Plats: Kursen genomförs i stockholmstrakten nära kollektiva transporter. Ett par veckor innan kursstart skickar vi ut detaljerad information med e-post.
Deltagarantal: 8-15
Pris: 1100 kr
Covid19: Vi är 2-3 personer vid varje stormkök och vistas hela tiden utomhus. Naturligtvis följer vi FHM:s rekommendationer och uppmanar deltagarna att hålla avstånd till varandra.
Boka ett datum för kursen här i bokningssystemet. Skulle det inte passa är det fritt att omboka det till annan tid fram till 30 dagar före kursen. Direkt när du bokat och betalt får du e-post med ett snyggt presentkort där du själv fyller i deltagarens namn och kursdatum.
Maten vi lagar passar även utmärkt för dig som inte äter kött, men har du andra dietönskemål så mejla oss på tomas@nationalparksresor.se.
Kursen genomförs i samarbete med DNErbjudanden. Ange prenumerationsnummer vid bokningen.